Ny operasjonsmetode- Brystforstørrelse!

Kikkehullsoperasjon via armhulen

Ny operasjonsmetode- Brystforstørrelse!

Brystforstørrelse er et populært inngrep. I nord Europa er vi vant med å legge inn protesene gjennom et snitt på undersiden av brystet. Dette gir i de fleste tilfeller et diskret arr. I Østen legges de fleste silikonprotesene inn fra armhulen for blant annet å unngå mørkpigmenterte arr.

Arr i armhulen vil oppfattes som meget vanskelig å oppdage og fordelen er man ikke kan se tegn til operasjon på brystet.

For å utføre denne operasjonen mest skånsomt og med kortest mulig arr, bruker vi kikkehullsinstrumenter og Motiva brystimplantater. Dette er proteser som er svært myke og kan presses inn gjennom små åpninger. I tillegg inneholder de en liten microchip som gjør at man kan lese av produktnummeret gjennom huden med en skanner fra utsiden.

Motiva protesene har en svært lav kapselfrekvens takket være den unike microteksturerte overflaten.

Cosmo Clinic er et plastikkirurgisk kompetansesenter i Oslo som ønsker å bidra til at du kan dra nytte av nye plastikkirurgiske teknikker og de nyeste produktene på markedet. Cosmo Clinic tilbyr nå som den første plastikkirurgiske klinikken i Norge brystforstørrelse med Motiva Ergonomix silikonproteser gjennom armhulen med kikkehullskirurgi.

Ønsker du time for brystforstørring? Ta kontakt med Cosmo Clinic i Oslo, eller ring de på +47 2105 5660, de har plastikkirurger som er eksperter på brystforstørring.

Cosmo Clinic